Lifestyle

Csillogó otthon percek alatt: ezt a filléres takarító trükköt imádni fogod

Kellemetlen illatú szemetesek, foltos tükrök és vízköves zuhanykabin? Mind a múlté. Három egyszerű és meglepően pénztárcabarát trükköt mutatunk, amit mindenképp ki kell próbálnod.

"Cleantok"

Hallottál már a cleantok nevezetű trendről? Ez a TikTok videómegosztó oldalán divatba jött tartalmak gyűjtőneve, melynek lényege, hogy a megjelölést használva elképesztő háztartási trükköket és takarítós videókat töltenek fel a felhasználók. Ezekből nem csak tanulni lehet, de egyszerűen nézni is jó, ahogy az elhanyagolt fürdőszobákból és durván koszos hálókból újra élhető és friss életterek válnak. Az alábbi három tippet is egy ilyen oldalon találtuk. Néhány egyszerű és meglepően olcsó összetevő segítségével ragyogóan tisztává varázsolhatod a fürdőszobádat, legyen szó a mindig foltos tükrökről, vagy a vízkőhöz folyton ragaszkodó zuhanykabinról.

Kattints a galériára és pörgesd végig a tippeket!

Eleged van a kellemetlen illatú szemetesekből, de inkább nem költenél feleslegesen illatosított zsákokra? Van egy jobb ötletünk. A szemeteszsák alá tégy egy vattapamacsot, pár csepp illóolajjal és többet sosem lesz ilyen jellegű problémád.
Kattints a további képekért!

A TikTok tanácsait nem mindig érdemes megfogadni, újabban viszont egy rémesen egészségtelen alvási pózra is felhívja a figyelmet, amelyet talán valóban érdemes lenne kerülnünk.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...