Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy élete végéig cipeli a kudarcokat - Vajon te is köztük vagy?

Az emberek többsége egy idő után túl tud lépni a traumákon, de nem mindenki. Akadnak ugyanis olyan csillagjegyek, akik egy életen át szenvednek a csalódásaik miatt.

Kudarc

Akadnak olyan emberek, akiknek időnként az eszükbe jutnak a rossz emlékek, és szinte egyik pillanatról a másikra lesznek rosszkedvűek. Ők azok, akik akár egy egész életen cipelik magukkal ezeket a terheket, és bár a mindennapokban sokszor nyoma sincs ennek, az első magányos pillanatukban máris a múlton rágódnak. Egy életre szóló megpróbáltatás ez, hiszen ahogy telnek az évek, egyre méretesebb a teher ezeknek az embereknek a vállán és lelkén. De hogy kik ezek a csillagjegyek? A TWN.hu cikkéből most ez is kiderült.

Bika - Habár a jelen is fontos számára, múltja a létezése meghatározó alapja. Nemcsak nem tudja, nem is akarja elengedni. Soha. Még akkor sem, ha olykor fájdalmas sebeket tép fel benne újra és újra. Azon töpreng, vajon mit kellett volna másként csinálnia.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!