Lifestyle

Megszegték a legfontosabb családi szabályt, saját anyósáékra hívta ki a rendőrséget egy nő: Elképesztő, mi lett a történet vége

A házaspárnak nagyon szigorú szabálya van, ha valaki meg akarja látogatni a házukat, és ha nem tartja be, annak komoly következményei lehetnek.

Szigorú szabályok

Egy nő kihívta a rendőrséget az apósára, amikor azok nem akarták elhagyni a házat, annak ellenére, hogy megszegték a férj és feleség szigorú látogatási szabályát, amelyet házasságkötésük óta tartanak. A nő a Redditen magyarázta el, hogy neki és férjének nagyon szigorú szabálya van, hogy ha nem kérsz tőlük engedélyt, hogy átjöjj, akkor nem engednek be, ha csak úgy beugrasz hozzájuk.

A bejegyzésben az anonimitását megőrző nő azt mondta: "A férjemnek és nekem nagyon szigorú szabályunk van, hogy ha nem hívsz fel, vagy nem küldesz sms-t, mielőtt átjössz, akkor távoznod kell. Ez azóta van így, mióta összeházasodtunk és gyerekeink vannak. Ez a család mindkét felére vonatkozik."

Így amikor a nő a napokban kopogtatást hallott az ajtaján, meglepődött, hogy az apósa állt ott, annak ellenére, hogy nem kért engedélyt. A posztban kifejtette: "A férjem ekkor még nem volt otthon, így gyorsan felhívtam, hogy megkérdezzem, beszéltek-e vele arról, hogy átjöhetnek, de azt mondta, hogy neki sem szóltak. Kinyitottam az ajtót, és megkérdeztem tőlük, hogy mire van szükségük".

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...