Akiktől mindent elvett a Covid - Szívszorító történet a pandémia árnyékában

A Covid-19 járvány mindannyiunk életére hatással volt - vannak azonban olyanok, akiktől szinte mindent elvett. Egy fiatal fiú tragikus története.

Felfordult a világ

Lassan két éve annak, hogy megjelent életünkben a Covid-19, amely az egész világ működését alapjaiban forgatta fel - rengeteg tragédiát és nehézséget hagyva maga után.

Az Egyesült Államokban élő Anthony mindig is olyan akart lenni, mint az apja. Ahogyan azonban az itt is olvasható, a 17 éves fiúnak és két testvérének idejekorán fel kellett nőnie, ugyanis a koronavírus járvány elragadta tőlük az imádott édesapát.

A fiú a járvány kezdetétől fogva igazi felnőtt módjára kezelte a kialakult helyzetet - mivel a családban alapbetegségeik miatt többen is veszélyeztetettnek számítottak, mindannyian komolyan vették az óvintézkedéseket. A család tagjai - így a gyerekek is - minden, az iskolán felüli társas programról lemondtak, Anthony birkózó edzéseinek is búcsút intett.

Anthony tanúja volt több ismerőse családi tragédiájának és mindig igyekezett támogatást nyújtani ezeknek az embereknek - már amennyire tőle tellett.

Egy napon azonban a család értesítést kapott, mely szerint Anthony osztályában valaki megfertőződött, így a fiú is kontaktszemélynek számít - néhány napra rá az egész családon megjelentek a tünetek.

A koronavírus járvány lassan két éve velünk van - felfoghatatlan károkat hagyva maga után

A családfő sajnos napokon belül lélegeztetőgépre került, majd rövid időn belül el is hunyt.

A fiatal fiú a rengeteg nehézség mellett képtelen volt feldolgozni imádott édesapja elvesztését - néhány hónappal később öngyilkos lett. Anthonyra édesanyja talált rá szobájában, az éjszaka közepén.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2