Kikerültek a CIA titkos dokumentumai: így képesek csökkenteni a fájdalmat

Állítólag napvilágot láttak a CIA szigorúan titkos dokumentumai, amelyekben többek között olyan technikákat osztanak meg az ügynökökkel, mint a gyógyszer nélküli fájdalomcsillapítás, a koncentráció és a figyelem élesítése, javítása, valamint energetizáló légzéstechnikák, amelyeknek köszönhetően javul a teljesítmény és megnyugtathatjuk magunkat.

Titkos dokumentumok

A Monroe Intézet szinte mindig szorosan közreműködött a CIA-val, hiszen folyamatosan kutatták a megváltozott tudatállapotot, amellyel az ember képes kontrollálni magát lelkileg és fizikailag egyaránt. Ez első blikkre furcsán hangzik, ám lehetséges. A CIA végül az intézmény segítségét kérte ügynökeik kiképzéséhez, hogy ezeket a képességeket elsajátíthassák, majd szorult helyzetekben alkalmazzák is. Most napvilágot látott egy 1977-es szigorúan titkos akta, amely a gyógyszer nélküli fájdalomcsillapítást, a koncentráció és a figyelem élesítését, javítását, valamint energetizáló légzéstechnikákat is tartalmaz.

Hogyan csillapíthatod a fájdalmat gyógyszerek nélkül?

A dokumentum szerint összpontosítanunk kell testünk azon pontjára, ahonnan a fájdalom ered, majd az 5-5-5-1-5 számokat ebben a sorrendben ismételgetni. Az anekdotikus jelentések szerint a módszer alkalmazása után a fájdalom szinte azonnal csökken. Sokan placebonak gondolják, ám ebben az esetben egy kicsit többről van szó. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2