Lista: összeszedtük a legjobb Black Friday ajánlatokat

Segítünk a választásban.

Black Friday 2017

Magyarországon 2013. november 29-én volt az első Black Friday, a nap, amikor a hazai piac nagy webáruházai átlagon felüli kedvezményekkel várják a vásárlóikat. Idén is lesz lehetőség potom áron beszerezni a vágyott műszaki cikkeket, ruhákat, cipőket: az első Black Friday-t holnap, azaz november 17-én tartják, a másodikat pedig 24-én, úgyhogy aki bevállalós, duplázhat is. Mutatjuk, milyen honlapokat érdemes böngészni!

Media Markt

Ha régóta szeretnénk megkaparintani egy szuper mosógépet, kávéfőzőt vagy például egy elektromos fogkefét, akkor itt a lehetőség! A Media Markt 10-60%-os engedményekkel kényezteti a vásárlókat a november 17-én, ráadásul bármit rendelünk, azt ingyen szállítják ki nekünk.

Részletekért kattints ide!

Régikönyvek

Természetesen az olvasás szerelmesei is kiélvezhetik a Black Friday adta lehetőségeket, a Régikönyvek webáruházában egyes kötetekre akár 80%-os kedvezmény járhat. Új könyvekre is érdemes beruházni, hiszen 20%-kal olcsóbban juthatunk hozzájuk.

Részletekért kattints ide!

Telekom

A Telekomnál a Black Friday nem egy, hanem rögtön három napig, november 17-tól 19-ig tart. Szerencsére még bőven van időnk létrehozni a Telekom fiókunkat, amivel gyorsabban rendelhetjük meg a kiválasztott készüléket.

Részletekért kattints ide!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!