Lifestyle

Megdermedt az anya, amikor meglátta a bébi kamerán a gyerekét: "Ez nem az én fiam"

Ettől a történettől nem csak az édesanyák hátán áll fel a szőr...

Sokk

A gyerekeivel és a férjével ment vacsorázni Ashley Meredith egy nap, amikor hirtelen rezegni kezdett a telefonja. A bébiőr mozgást jelzett a legkisebb fia kiságyából, pedig senki sem volt otthon. Az anya egy TikTok-videóban mesélte el a történetét, ahová a nem mindennapi képsorok is felkerültek. "Kaptam egy értesítést az okostelefonomon" - mesélte az anya egy TikTok-videóban a TWN.hu híre szerint, majd elárulta: azt hitte először, betörők járnak náluk. Amikor azonban hazaértek, nem találtak semmit. A bébikamera felvétele azonban rögzített valamit. Amikor megnézték a felvételt, valósággal sokkot kaptak...

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.