A banánhéj használatának egyetlen hátránya, hogy a benne lévő extra rosttartalom miatt a belőle készült kekszek kissé barnák és kemények lettek, a tökéletes arány megtalálásával viszont ez a probléma is kiküszöbölhető. Az egyszer biztos, hogy ennek ellenére megéri kísérletezni vele, a banánhéj ugyanis rengeteg ásványi anyagot, magnéziumot, káliumot tartalmaz, valamint olyan tápanyagokat is, melyek képesek lehetnek csökkenteni a rákos megbetegedések kockázatát.
2/6
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
A banánhéj használatának egyetlen hátránya, hogy a benne lévő extra rosttartalom miatt a belőle készült kekszek kissé barnák és kemények lettek, a tökéletes arány megtalálásával viszont ez a probléma is kiküszöbölhető. Az egyszer biztos, hogy ennek ellenére megéri kísérletezni vele, a banánhéj ugyanis rengeteg ásványi anyagot, magnéziumot, káliumot tartalmaz, valamint olyan tápanyagokat is, melyek képesek lehetnek csökkenteni a rákos megbetegedések kockázatát.