Mikor cseréljem? - Így találd el a pelenkacsere időpontját!

A szülők számára az első hónapoktól kezdve fontos, hogy gyermekük a legjobbat kapja illetve tapasztalja. Nincs másként ez a pelenkával sem, aminek kifogástalan minőségűnek kell lennie. (x)

A kisbaba és a pelenka

Minden szülő nagyon jól tudja, hogy az első hónapokban milyen sok alkalommal kell a pelenkát cserélni. A csecsemők és a kisgyerekek nem minden esetben jelzik, ha tele van a pelus, így a szülőnek kell résen lennie és tudnia, hogy mikor és milyen időközönként szükséges tisztába tenni a gyermeket.

Kezdő szülők sok esetben még nem rendelkeznek kellő rutinnal, így nem mindig tudják, hogy mikor kell pelenkát cserélni. Ezt meg lehet tenni a gyermek etetése előtt vagy után, elalvás előtt, vagy ébredés után, de az otthonon kívüli programok előtt is érdemes száraz és tiszta pelenkára váltani. Természetesen, ha anya vagy apa megérzi, hogy a gyermek elvégezte a dolgát a pelusba, akkor is ajánlott a pelenka cseréje. A pelenkát száraz hűvös helyen szükséges tárolni, a közelében ne legyen semmilyen más termék és a gyermek ne játsszon a pelussal, főként ne vegye azt a szájába.

A Pampers Premium Care pelenkákról

Minden szülő a legjobbat szeretné nyújtani a kisbabájának. Csecsemőkorban, amikor a babák a napjuk nagy részét még csak evéssel, alvással és nézelődéssel töltik, a szülő már akkor is arra vágyik, hogy a baba mindenből a legjobbat kapja. Erre szolgálnak az olyan minőségi termékek, mint a Pampers Premuim Care pelenka, amely bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik, azaz nem irritálja a kisbaba érzékeny bőrét. Mivel a pelenka gyorsan elvezeti a nedvességet, így a baba bőre továbbra is selymes és puha marad.

A Pampers pelenkák légáteresztő anyagból készülnek, kényelmesek, védik az újszülött köldökét és még nedvességjelző csík is figyelmeztet a pelenka cseréjére. Sok szülő elégedett ezzel a márkával és ez nem véletlen, hiszen a Pampers nem csak minőséget, hanem kényelmet is nyújt kisebbek és nagyobbak számára egyaránt. A Pampers egy nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkező pelenka, így a szülőnek kell kitapasztalni, pontosabban kitapogatnia a pelenka anyagában lévő kis bugyrokat, azaz, hogy mikor szükséges cserélni a pelenkát.

Pampers Premium Care széles választékban

A Pampers Premium Care pelenkákból széles a választék, így nem csak az újszülöttek számára, de egészen a 18 kilogrammos súlyú gyermek részére is választhatunk a termékek közül. A Pampers Premium Care pelenkák széles választékában tehát találhatunk megfelelő pelenkát az újszülött számára, de a méretek közül megtalálható még a mini, a midi, a maxi és a junior pelenka is.

Pampers Premium Care Midi pelenkacsomag (204 db)

A Pampers Premium Care Midi pelenkát most kedvezményes áron lehet megvásárolni. Miért éri meg ezt a terméket választani kisbabánknak? Többek között azért, mert a tervezésnél figyelembe vették azt a tényt, hogy a kisbaba bőre érzékeny, így teljeskörű védelmet élvezhet a baba ebben a pelenkában. A pelenka nagyon jól szellőzik, és nedvességcsík is van a pelenkában, amely jelzi, ha eljött a pelenkacsere ideje. Az újszülöttek köldökére vigyázni kell. Ezt a pelenka megalkotásánál szintén figyelembe vették.

A Pampers Premium Care Midi pelenka olyan puha, mint a pehely. Mivel a pelenka légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így akár 12 órás védelmet is biztosítani tud. A megfelelő méret kiválasztása is nagyon lényeges, így a termék tervezésénél többféle paraméter is segít a helyes döntés meghozatalában.

Pampers Pants bugyipelenka

A Pampers Pants bugyipelenkák közül szintén széles a választék, kedvezőek az árak és akciókkal is kedveskednek a szülőknek és természetesen a kisbabáknak is, akik felfedezhetik és élvezhetik a bugyipelenka örömeit. A következő méretek képviseltetik magukat a pelenkapalettán: midi, maxi, junior, XL, extra large.

Pampers Pants bugyipelenka Maxi 4, 9-15 kg havi pelenkacsomag (176 db)

A Pampers Pants bugyipelenkák közül, a Pampers Pants bugyipelenka Maxi 4, 9- 15 kg-os havi pelenkacsomag is kedvező áron kapható. A bugyipelenka nagyon előnyös azon gyermekek számára, akik tisztába tevés alkalmával ficánkolnak, és ezzel fejtörést okoznak anyának, vagy apának.

A Pampers Pants bugyipelenkát nem csak feladni könnyű a gyermekre, hanem levenni is gyerekjáték. Jól illeszkedik a gyermekre, így még a napi tevékenységek alatt sem csúszkál a baba testén. A pelenka belseje mikrogyöngyöket tartalmaz, amely nem csak felszívja, de magába is zárja a nedvességet. Mint minden Pampers pelenka, a bugyipelenka is légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A pelenka derék és combrészénél gumírozás teszi lehetővé, hogy ne csúszkáljon el a baba bőrén, de a gumírozás ellenére is rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A pelenkát úgy lehet ráadni a gyermekre, mint egy bugyit, levételnél pedig csak mindkét oldalát fel kell tépni.

Fotók: 123rf.com, Pelenka.hu
Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!