Kevesebb lett a szex, miután megérkezett a baba, a férfi pedig még arra is engedélyt kapott, hogy mással hancúrozzon

A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.

Természetesen ebbe ő nem akart belemenni

Amikor az emberből szülő lesz, az sok mindenben megváltoztatja a mindennapokat az élet számos területén. Az embernek néha a hobbijáról kell lemondania, vagy tudatosítania kell magában, hogy kevesebb idő lesz a barátokra, valamint a bulikra.

Viszont mivan akkor, ha a baba érkezése az intim kapcsolatba is alaposan beleszól a párunkkal. Egy férfi rájött, hogy a gyermekvállalás olyan módon változtatta meg ezt, amire nem számított.

A galériánkban megmutatjuk, mi történt pontosan, és hogy az apuka miért kapott ”elhajlási engedélyt”.

A Mirror a cikkében egy apuka frusztrációjáról számolt be. A gond az, hogy a gyerek megérkezése után a párja már nem akar szexelni vele.
Kattints a további képekért!

Nem elég, hogy a férfi ott akarja hagyni a terhes barátnőjét, de ráadásul előbb megbeszélte a dolgot az internet népével.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!