A kisbabáknak a legjobbat szeretnénk: válaszd te is a természetes eredetű összetevőket!

Tisztaság, nyugalom, biztonság, szeretet és gondoskodás – a legkisebbeknek mindannyian a legjobbat szeretnénk nyújtani. Az érzékeny bababőr ápolására a Pampers kifejlesztette a Coconut Pure törlőkendőt, amely biztosítja, hogy a babák minden érintése természetes legyen. (x)

100%-ban növényi eredetű rostok egy csepp kókuszolajjal

A Pampers Coconut Pure 99%-ban természetes eredetű összetevőkből és 1%-ban gyengéd bőrvédő hatóanyagok hozzáadásával készül. Alaposan és kíméletesen tisztít, miközben védelmet nyújt a bababőrnek és segít megőrizni PH-egyensúlyát. Az egy cseppnyi tanúsított organikus kókuszolajjal gazdagított Pampers Coconut Pure nem hagy zsíros érzetet maga után, használatát követően a babák bőre tiszta és bársonyos marad. Bőrgyógyászatilag tesztelt, alkohol-, színezék- és ásványiolaj-mentes.

Mire jó a kókuszolaj?

Az antioxidánsokban gazdag kókuszolaj elősegíti a bőrsejtek megújulását, így puhává varázsolja a kipirosodott, sérült bababőrt. Magas lipidtartalmának köszönhetően hidratálja a babák érzékeny bőrét és megakadályozza kiszáradását.

Mivel a törlőkendők naponta többször is érintkeznek a kisbabák bőrével, nagyon fontos, hogy megtaláljuk az érzékeny bőr számára a legjobb, legbiztonságosabb összetevőket tartalmazó terméket, amelyet örömmel használhatunk. Mindemellett a babaápolás során egyre fontosabbak a környezetvédelmi szempontok is. A Pampers Coconut Pure törlőkendők 100 %-ban fenntartható forrásból származó növényi cellulózrostok felhasználásával készülnek az extra puhaságért és erős textúráért. Csomagolásuk pedig 20%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

Nincs más hátra, mint élvezni a kókusz nyújtotta kellemes harmóniát és nyugalmat a legkisebb szerettünkkel! Gyengédség és erős védelem – a kisbabák számára a legfontosabbak. Ezt nyújtja a Pampers Coconut Pure a bababőrnek.

Lead fotó: Pexels

Oldalak

Szólj hozzá Te is!