Lifestyle

Heti horoszkóp: Ez a hét rengeteg meglepetést tartogat - 2020.11.16. - 2020.11.22.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk november 16-tól november 22-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hét első felében energikusnak érzed magad, tele vagy lendülettel és tettvággyal. Már igen csak az ünnepi lázban égsz. Lassan itt az évvége, ennek ellenére remek időszak új dolgok elindítására, akár a munkafrontján, akár a magánéletedben. A hét második felében izgalmas találkozásban lehet részed, amely a jövődre nézve kiemelkedő fontosságú is lehet. Most ösztönösen megpróbálod a lehetőségeket a magad javára fordítani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét rengeteg változást generálhat, ha úgy érzed, hogy van az életednek olyan területe, amivel nem vagy elégedett vagy esetleg ráférne a megújulás, ne késlekedj, jobb, ha magadtól megteszed a változtatásokhoz szükséges fontos lépéseket, mintha "kiívülről" kényszerítenek rá. Külföldi munka, továbbképzés, tanulási lehetőségek, ezek mind szóba jóhetnek, ha ez az ára a fejlődésnek, akkor vállald be.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy érzed minden és mindenki korlátozz, ki sem látsz a munkádból. Az ünnepek közelsége tovább növeli frusztráltságodat. Próbáld meg számba venni az aktuális teendőidet és állíts fel egy fontossági sorrendet. Könnyen lehet, hogy rájössz nem is olyan vészes a helyzet, mint ahogyan elsőre azt gondoltad volna. A hét második felében már nyugalom vesz körül, használd ki feltöltekezésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Számodra elsõ a család, a szeretteid. Bármilyen áldozatra kész vagy értük, boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha teheted a hétre időzítsd a szabadságodat, mert így mindenre jut időd és a munkával és feladatokkall járó stresszt is jobban kezeled. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy a munkádban mi az, ami nem úgy működik, ahogy szeretnéd és ennek ki vagy mi az oka?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten rengeteg dolgot kell elintézned. Mindig beleesel abba a hibába, hogy erődön felül akarsz teljesíteni. De neked az adja a legnagyobb örömöt, ha mások elismerik tudásodat, képességeidet. A hét második felében kommunikációs problémák adódhatnak partnereddel vagy gyermekeddel. Ha nem akarsz vitát, próbáld meg nem elveszíteni a türelmed, hidd el nem ér annyit az egész.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ahogy közeledik az év vége úgy lesz egyre kevesebb időd és módod magaddal foglalkozni. Családod, gyerekeid folyamatosan új ötletekkel állnak elő, miközben előtted még feladatok tornyosulnak. Szeretnél most nagyon kitenni magadért, azt szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. A szervezés,a napi munka azonban túl sok feladatot ró rád, oszd meg a feladataidat, nem kell mindent egyedül csinálnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A legutolsó pillanatban eléd kerül egy terv, amelyet úgy érzel nem szabad kihagynod. MIelőtt fontos lépésre szánod el magad érdemes lenne alaposan átgondolni. Jobban jársz most, ha a lelkesedésedet arra fordítod, hogy alaposan átgondold mivel vagy elégedett az életedben, és mi az, amin változtatni szeretnél. Ez a számvetés sokal fontosabb lenne számodra, mivel fontos felismeréshez juthatsz általa.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármit hajlandó lennél azért megtenni, hogy több pénz keressél, egyelőre azonban ne siettesd a dolgokat, hagyd, hogy az események maguktól alakuljanak. Amennyibben megteheted utazz el inkább pihenni és hagyd a hátad mögött a hétköznapi gondokat. Ha egyedülálló vagy hívd el néhány jó barátodat, meglátod mennyire jól fogod magad érezni, utánna még a munka is jobban fog menni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten nem igen lesz kedved a munkához, valahogy még is megküzdesz a legfontosabb dolgokkal. Szerencsésebb lenne számodra, ha erre a hétre időzítenéd a szabadságodat, kényelmesen jutna idő mindenre. A héten sikerül egy régi vitát lezárnod egy számodra fontos illetővel, ez hatalmas megkönnyebbüléssel jár számodra. Most pozitív erők gyakorolnak befolyást a magánéletedben használd ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az égiek a héten rengeteg erővel és energiával látnak el. Valamiért még sem tudod úgy megélni, ahogy szeretnéd. Már érzed az évvége közeledtét, előtérbe kerülhet a készülődés. A tőled nem megszokott módon kezeled most a kiadásaidat. Szétszórtságodnak köszönhetően vagy elveszítesz valami értékeset vagy olyasmire költesz, amit késõbb megbánsz, legyél sokkal megfontoltabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten egy új ismerősre vagy barátra tehetsz szert, legyél azért óvatos és ne bízz meg túlságosan ebben az új emberben, különben könnyedén rászedhet. Szabadulj meg azoktól a régi ismerősöktől is, akikben már nem tudsz megbízni. Lassan körvalazódik egy új jövőkép az életedben, itt az ideje, hogy elfelejtsd a régi módszereket és próbálj meg új utakat és embereket felfedezni, de mindig tartsd szem előtt, hogy a döntéseid következményekkel járnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten egyszerűen képtelen leszel a munkádra koncentrálni, sokkal inkább a szórakozás köti le minden gondolatodat. Ez az időszak felettébb kellemesen telhet és szinte bármit elérhetsz most, de legyél azért mindig óvatos és körültekintő. Remek időszak, hogy meghívd barátaidat egy kisebb összejövetelre, csinálj valami szokatlant, mindegy mit csak leld örömödet benne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...