Lifestyle

Az igaz barát jellemzői - Soha nem szabad eleresztened, ha rátaláltál

Nem könnyű igaz barátra szert tenni. Van úgy, hogy sokáig azt hisszük valakiről, jóban-rosszban mellettünk áll, aztán kiderül, hogy nem is lehetne lélekben távolabb tőlünk. A barátaid vajon őszinte partnereid? Segítünk eldönteni: íme, 6 jellemző, ami csak azokra igaz, akik jóban-rosszban melletted fognak állni!

1. Nem csak szavakkal, tettekkel is támogatnak

A szép szavak nagyon jólesnek az embernek, de lássuk be, abban az esetben, amikor nincs mögöttük tartalom, semmit sem érnek. Ha a barátod tényleg szeret téged, akkor nem csak cirkalmas mondatokkal támogat, hanem tettekkel is. A lelki erősítés is nagyon fontos, de a legtöbb helyzetben a jelenlét és a fizikai segítség a szükségszerűbb.

2. Mindig szakítanak rád időt

Igen, mindenki nagyon elfoglalt, mindenki sokat dolgozik, de egy valódi jóbarát igyekszik időt szánni arra, hogy legalább egy órát elcsevegjetek valahol. A barátság nem magától fejlődik, erősödik, ugyanúgy életben kell tartani a tüzet, mint a szerelem esetében: ha egy barátod állandóan a beosztására és a szűkös időkeretére hivatkozik, lehet, hogy nem is gondolja komolyan a kapcsolatotokat.

3. Nem csak együtt nevetnek, de együtt is sírnak veled

Ha valaki állandóan bizonygatja, mennyire szeret téged, aztán amikor igazán bajban vagy és szükséged lenne rá, eltűnik – nos, akkor nem ő a legjobb barátod. Sőt, nála rosszabbat keresve sem találnál! Egy igaz barát nem csak a mókában partner, hanem a rossz időszakokban is: ha kell, elviseli a folytonos sirámadiat, ha kell, órákig vigasztal, ha kell, melletted áll egy vitában.

Fotó: fondos7.net

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.