Az Aston Martin babakocsi gyártásba kezdett

Az Aston Martin nem csak a felnőtt, hanem a csecsemő 007-es ügynököket is figyelembe véve megalkotta első babakocsiját, amelyik egy az egyben olyan stílust képvisel, mint a James Bond filmekben feltűnő autók.

Bőr üléshuzat - 007-es ügynökbabáknak

E remekmű megalkotásában részt vett a Silver Cross vállalat is, így különösképp figyeltek az utasok kényelmének biztosítására: nincs többé olyan terep, amelynél gondot okozna az átkelés. Modern technológiájának köszönhetően, ügyesen kivitelezett lengéscsillapítója bármilyen útviszontagságot képes tompítani.

Mivel a babakocsi utasának nem sok mindent kell tennie az előrehaladásért, figyelembe kellett venni a „hajtóerők” kényelmét is: a tolókar állítható magasságú, így alkalmazkodik a szülők egyéni igényeihez. Továbbá a tervezők fontosnak tartották a logó megfelelő hangsúlyozását, így az Aston Martin ismertetőjegye remekül látható a kerekeken, az alvázon, sőt, még a bőrből készült üléshuzaton is.

A Silver Cross és az Aston Martin új modellje 2013. áprilistól kapható, de kizárólag a Harrods áruházban lehet 700 ezer forint ellenében hozzájutni. Aki mindenféleképpen szeretne egy ilyet, annak fel kell iratkoznia a várólistára, és még úgy sem biztos, hogy megveheti magának, hiszen összesen csupán 800 darabot akarnak belőle piacra dobni.

További képek

Oldalak

Szólj hozzá Te is!