Lifestyle

Közeleg minden idők legsikeresebb filmjének folytatása: megérkezett az első hosszú előzetes - Videó

Nemsokára mozikba kerül James Cameron Avatarjának második része, melyben - az új előzetes tanúsága szerint - visszatérnek a főszereplők is.

13 év után jön az Avatar folytatása

Még májusban érkezett meg az első előzetes minden idők legjövedelmezőbb hollywoodi filmje, az Avatar (2009) folytatásához, most pedig befutott az első hosszabb trailer is. Az előző részhez hasonlóan a második etapot is James Cameron (Terminátor - A halálosztó, Alien 2,Titanic) dirigálta. Az új előzetesből kiderül, hogy az eredeti mozi főszereplői, Jake és Neytiri immáron egy családot alkotnak, nyugalmas együttélésüket azonban fenyegetni kezdi a háború réme.

A második részben egyébként nemcsak Sam Worthington (Jake) és Zoe Saldana (Neytiri) tér vissza, de a többi szerepet is igazi nagyágyúk játszhatják majd: a stáblistán többek között Sigourney Weaver és Kate Winslet neve is szerepel. Ha te is kíváncsi vagy, milyen lesz majd a világ legsikeresebb filmjének második felvonása, akkor végre nincs más teendőd, mint hátradőlni és élvezni a két és fél perces, meglehetősen tartalmas trailert:

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.