Lifestyle

Április havi egészség horoszkóp: A Nyilas egészsége most nagyon törékeny, ezért sokkal jobban kell rá vigyáznia

Az Ikreknek érdemes lenne utána járnia az egészségügyi problémái lelki hátterének, mert ez lehet a gyógyulásának kulcsa. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Áprilisban lassulj le egy kicsit, és adj magadnak elegendő időt, az étkezésre, a pihenésre, a kedvenc időtöltésedre. Ebben az időszakban többször engedd meg magadnak, hogy a számodra örömet okozó tevékenységekkel, lelki nyugalomban tölts el egy kis időt, lehetőleg egyedül. A hónap első felében a jegyedben járó Nap túlságosan felpörget, ami aztán kimerüléshez, betegséghez vezethet. Most nagy szükséged van a feltöltődésre, pihenésre.


IV.21. - V.20.

Bika

Mozgalmas, aktív időszaknak ígérkezik számodra az április. Bár betegségtől nem kell tartanod, de a lelki egyensúlyodból nagyon könnyen kibillenhetsz, ami egy idő után testi tüneteket is okozhat. Nem szereted a változásokat, szeretsz mindent alaposan átgondolni, megemészteni. Éppen ezért hagyj magadnak elegendő időt nemcsak a pihenésre, hanem a fontosabb döntések meghozatalára is.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Áprilisban jóval érzékenyebb vagy a szokottnál, a lelked pihenésre vágyik. Próbálj meg lassítani kicsit, teremtsd meg az alkalmat, hogy egyedül lehess. Néha kell a csend és a magány ahhoz, hogy ráérezz, mire van szükséged és, hogy feltöltődj. Ha vannak egészségügyi gondjaid, elsősorban a lelki okát próbáld megtalálni, utána már sokkal hatékonyabban tudod gyógyítani a fizikai tüneteket.


VI.22. - VII.22

Rák

Ebben a hónapban az egészségeddel nem lesz különösebb probléma, eltekintve némi fáradtságtól, ezért részesítsd előnyben a vitamindús táplálkozást és sétálj sokat a friss levegőn. A lelki harmónia számodra nagyon fontos, az elfojtott sérelmek, energiák előbb-utóbb utat törnek maguknak, ezért fontos, hogy bátran vállald fel a kihívásokat, ezáltal rengeteg pozitív energiát tudsz felszabadítani.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Áprilisban a függőségeidre terelődik a figyelmed. Most lehetőséged van megszabadulni a régi, rossz szokásaidtól. Gondold végig, mi akadályoz abban, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. A hónap első felében a tüzes Kos jegyében járó Nap energiája egyértelműen azt szorgalmazza, hogy kapcsolj aktívabb tempóra. Ez a tavaszi időszak a legmegfelelőbb, hogy visszanyerd erőnlétedet és motivációdat.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Állandóan pörögsz valamin. Folyamatosan aggodalmaskodsz olyan dolgokon, amelyekre nincs ráhatásod. Az idegesség azonban károsan hathat az egészségedre, ezért próbálj meg kevesebbet agyalni, aggódni. Légy lazább és igyekezz kialakítani egy egészségesebb napi ritmust. Figyelj arra, hogy legyen időd kielégíteni a testi-lelki szükségleteidet. Egészséged megőrzése érdekében reformáld meg az életmódodat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban a nyugalmat keresed. Lelki és testi harmóniára vágysz, ha ezt nem sikerül megvalósítanod, akkor könnyen kibillenhetsz a lelki egyensúlyodból, a stresszt pedig nagyon nehezen viseled. Áprilisban az a legfontosabb az egészséged érdekében, hogy stabilitást és biztonságot találj, ezért keresd meg azokat a biztos pontokat az életedben, amelyek segítenek megtartani a harmóniát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bár kiváló egészségnek örvendhetsz ebben a hónapban, azonban a változások miatti túlzott aggodalmaskodás nem kevés stresszhez vezethet. Ne dramatizáld túl azokat a dolgokat, amelyeken nem tudsz változtatni. Figyelj oda a táplálkozásodra is, ha nagyon elfoglalt vagy, akkor is gondoskodj róla, hogy legalább naponta egyszer egyél meleg ételt és persze a zöldség és gyümölcs fogyasztásról se feledkezz meg, így elkerülheted a nagyobb problémákat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Áprilisban vigyázz az egészségedre. Óvakodj a túl sok evéstől, ivástól, iktass be egy kisebb diétát és teremts alkalmat a pihenésre. A bolygók most önmérsékletre intenek téged, de a függőségeid, rossz szokásaid elhagyása is esedékes. Az egészséged érdekében most kénytelen vagy néhány kellemetlen döntést meghozni, ami mellett kitartóan ki is kell tartanod. A tavasz a megújulás időszaka, így érdemes lenne pár napos léböjt kúrát tartanod.


XII.22. - I.20.

Bak

A jegyedből kis időre kilépő Plútó az egészségedre irányítja a figyelmedet. Ez az erős energia elhúzódó panaszokat, majd a későbbiekben krónikus betegség kialakulását is eredményezheti. Komoly hasznát veheted az egészségügyi panaszaid megértésében, ha végiggondolod, hogy melyek azok az élethelyzetek, amelyek régóta nyomasztanak, ahol nem tudsz vagy nem akarsz változtatni. Támogasd meg a szervezetedet egy vitaminkúrával, hálás lesz érte.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Komolyabb egészségügyi problémától nem kell tartanod, ennek ellenére nem ártana jobban odafigyelned az egészségedre. Az utóbbi időben a stressz a mindennapjaid része lett, ami egy idő után legyengíti az immunrendszered, ezért célszerű lenne olyan tevékenységeket keresned, ahol ezeket a felgyülemlett, negatív energiákat elvezetheted. Kiváló erre az úszás, a jóga, de akár a gyaloglás és a séta is. Itt a tavasz, a jó idő, iktass be minél több sétát, kirándulást, szabadtéri programot!


II.21. - III.20.

Halak

Április remek egészségügyi állapotban talál, még annak ellenére is, hogy nem kevés stresszel kell megküzdened a mindennapjaid során. Ezért ebben az időszakban a idegességgel, szorongással járó kihívások lehetnek a legkártékonyabbak a szervezetedre. A legjobb megoldás a stressz oldására a meditáció, de pillanatok alatt el tudsz lazulni egy jó zenétől, filmtől, könyvtől is. Bármilyen kreatív tevékenység is tökéletes kikapcsolódás lehet számodra vagy egy jó beszélgetés a barátaiddal.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...