Lifestyle

A férfi döbbenetes tárgyat talált a lánya kocsiján - kis híján szívrohamot kapott, amikor megtudta, mi a jelentése

A pasasnak egymás után három alkalommal is szemet szúrt, hogy valaki kábelkötegelőt helyezett lánya kocsijának a kilincsére.

Három bosszantó eset

Meglepő videót tett közzé a TikTokon egy aggódó édesapa - számolt be róla a New York Post. A férfi és gyermeke egy kisebb településen élnek, lánya azonban a közelben található nagyvárosba jár dolgozni kocsival. Az apa egymás után három alkalommal is olyasmit szúrt ki lánya kocsiján, aminek nem lett volna szabad ott lennie: valaki több ízben is egy kábelkötelegőt helyezett el a jármű kilincsén. A férfi az első felfedezést követően annak rendje és módja szerint levágta a kilincsről a műanyag gyorskötözőt, és abban reménykedett, hogy a bosszantó eset nem fog megismétlődni. Tévedett. Másnap ugyanaz a látvány fogadta, és ismét tette, amit tennie kellett. A harmadik nap újra végig kellett élnie az idegőrlő pillanatokat. A férfi lánya észre sem vette, hogy idegen tárgy került a kocsijára, az apán azonban szinte rögtön megmagyarázhatatlan nyugtalanság lett úrrá. Végül megkérdezte a rendőrségen dolgozó testvérét, ki és miért helyezhette el a kábelkötegelőt a kocsin. Majdnem lefordult a székéről, amikor meghallotta a választ.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, most válik csak érdekessé a sztori!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.