Lifestyle

Gyakran látod ezt a 3 angyali számot? Ha találkozol velük mostanában, óriási szerencse ér majd téged a közeljövőben!

Az angyalok által küldött apró jelzéseknek óriási jelentőségük van azok számára, akik hisznek a számmisztikában, a spiritualitásban és az ezotériában.

Neked vajon mit üzennek az őrangyalaid?

Akik hisznek az angyalokban, azok mind jól tudják, hogy ők olyan jóravaló, szeretettel teli lények, akik azért vannak, hogy egész életünkben óvjanak, segítsenek és védjenek minket, így probléma esetén is ők azok, akikhez mindig fordulhatunk. Vannak azonban olyan alkalmak, mikor őrangyalaink valamilyen módon megpróbálnak nekünk üzenni, és valamire figyelmeztetni: ez történhet álmokon vagy esetleg számokon keresztül. Utóbbiakat nevezzük angyali számoknak: ezek segítségével az angyalok kommunikálni próbálnak velünk és kapcsolatot kialakítani, ennek érdekében pedig van úgy, hogy bizonyos számsorokon keresztül juttatják el hozzánk a szavaikat. Ez a numerológia egyik külön ága, melynek feladata, hogy az angyalok által küldött üzenetek jelentését fejtse meg. Hoztunk most három számot, melynek komoly jelentése van: ha gyakran találkozol velük mindennapjaid során, szinte biztos, hogy hamarosan óriási szerencse és boldogság ér majd téged, csupán észre kell venned a jelzések garmadáját!

444: Sokat elmélkedsz mostanában, fejtegeted a jövő nagy kérdéseit és keresed az utad, hogy merre indulj, vajon melyik lehet a helyes irány. Ez a szám azt üzeni, hogy komolyan kell venned a gondolataid teremtő erejét, őrangyalod pedig világossá teszi majd számodra a megfelelő irányt, és védelmezni fog téged az út során.
Kattints a további képekért!

Természetesen nem arról van szó, hogy ezekben az alapanyagokban ne lenne kalória, a negatív jelző más turpisságra utal!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...