Amikor zene és bor találkozik - Ilyen volt a villányi Bock'n'Roll party

A Villányban megrendezett hamisítatlan Rock&Roll hangulatú party apropója nem volt más, mint a 2012-es évjáratú, megújult palackba töltött Bock&Roll bor debütálásának ünnepe. Hogy méltón üdvözöljék az új családtagot, borospincéjük újabb büszkeségét, a Bock család fergeteges hangulatú eseményt rendezett pincelátogatással, vacsorával, koncertekkel és természetesen különböző borok kóstolásával egybekötve.

A palackba zárt Rock&Roll

A könnyed vörösbor elkészítésének célja az volt, hogy a bordeaux-i háziasítások mellé egy lágyabb, új íz is kerüljön a kínálatuk palettájára. Ez a játékos, fűszeres ízvilág a pinot noir, a syrah és a kékfrankos szerelmének köszönhető. Bock Valér szerint "a borban és a zenében is a harmóniát és az egyensúlyt kell keresni". Aki megkóstolta már ezt a tölgyfahordóban érlelt nedűt, tudja, hogy ehhez a borhoz zene kell, ráadásul nem is akármilyen.

Főszerepben a bor

A pincelátogatás során többféle bort is megkóstolhattunk és betekinthettünk a 2012 óta álló Körpincébe is, amely az egyedülálló akusztikájának köszönhetően zenés produkciók és különböző előadások kedvelt helyszíne lett. A különleges atmoszféra miatt gyakran tartanak a helyszínen esküvői szertartásokat is.

Lenyűgöző pincerendszer

Isteni vacsora

Miután felfedeztük a hatalmas pincerendszert, egy háromfogásos vacsora várt bennünket az Óbor étteremben. Az előétel Bock sonka tormával, szőlőmagolajjal és szőlőmaglisztes kemencés lepénnyel mindenkit elvarázsolt és az ételt kísérő 2013-as Sauvignon Blanc pedig kellemes csalódásként érte a vendégeket. Villány ugyebár vörösborairól híres, ám ez az üde fehérbor mégis telitalálat volt. A következő fogás argentin bélszín volt Bock&Roll mártásban nyári vargányás kalácsfelfújttal, melyet az ünnepelt Bock&Roll kísért. Desszertként ínycsiklandozó fekete-fehér belga csokoládé mousse-t szolgáltak fel friss málnával és Rotschild piskótával, amelyet tökéletesen kiegészített a 2008-as Libra Cuvée.

Oldalak

Sztárok
A felvételt a színész korábbi felesége, Demi Moore tette közzé az Instagramján.
Lifestyle
Nem mindenkinek könnyű elsőre megtalálni a tökéletes karácsonyi meglepetést, ez tény. Na de annyira azért nem is nehéz, hogy ilyen megoldásokhoz folyamodjanak a férfiak...
Home&Design
Imádjuk az ilyen apró, de vélhetően jelentőségteljes részleteket, amik akár évek múltán is újra izgalomba hoznak minket egy-egy film iránt! Fogadjunk, hogy ezt az apróságot te sem szúrtad ki a...