Lifestyle

Megelevenedik a Szerelmünk lapjai – Szívfacsaró történet az Alzheimer-kór árnyékában

A szerelem mindent legyőz - ezt az állítást a közelmúltban egy amerikai házaspár szívszorító története is alátámasztotta. Az Alzheimer-kórral küzdő férj újra beleszeretett elfeledett feleségébe.

Életre kel a hollywoodi romantika

Minden bizonnyal sokan hullajtottunk könnyeket a Szerelmünk lapjai című romantikus film láttán, melyben nem elég, hogy Ryan Gosling pajkos mosolyába is bele kell remegnünk, de szívszorító képet is kaphatunk a szerelem valódi erejéről.

A történet egy idős házaspár viszontagságokkal teli, de mindent elsöprő szerelmének történetét meséli el. A múlt és jelen között ingázó történetben az idős pár az Alzheimer-kór és a biztos leépülés árnyékában éli mindennapjait – a szerető férj minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő felesége számára megpróbálja feleleveníteni az elfeledett múlt emlékeit.

A közelmúltban egy amerikai házaspár bebizonyította, hogy ilyen mindent elsöprő szerelem nem csak a filmekben létezik.

Fotó: pinterest

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.