Lifestyle

Tépj le egy kis alumínium fóliát, és tedd a vasalódeszka huzata alá: hihetetlen dolog fog történni a ruháiddal!

Ezzel az olcsó és pofonegyszerű trükkel nem kell majd többé bosszankodnod vasalás közben, ugyanis ez a házi praktika megkönnyíti a ruháid kisimítását.

Ezentúl csak így fogod csinálni

Mint ahogyan arról korábban már mi is többször írtunk, az alufólia praktikusságát és sokoldalú felhasználását senkinek sem kell bemutatni, hiszen egy valódi aduászról van szó, amit a háziasszonyok nem csupán a konyhában vethetnek be. A fólia szinte minden háztartásban megtalálható, és nagyon jól jöhet főzéskor, sütéskor vagy a megmaradt ételek elcsomagolásánál, de használhatjuk például a mosogatás és a mosás során is. Van azonban még egy házimunka, amit egy kis darab fólia megkönnyíthet, ez pedig a vasalás, a nők többségének ellensége. Galériánkból megtudhatod, hogyan használhatod fel az alufóliát a ruháid kisimítása során!

Sokan nem is gondolnák, de az alufólia valódi csodafegyver lehet a nagyon gyűrött, szinte kisimíthatatlannak tűnő ruhák vasalása során.
Kattints a további képekért!

Nem is gondolnád, mennyire ártalmas ez az ártalmatlannak tűnő mindennapi szokás.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?