Lifestyle

Ezt jelentik az álmaidban látott színek

Az álomfejtés, az álmok jelentése mindig foglalkoztatta az embereket. Azt reméljük, hogy ezáltal minél többet tudhatunk meg önmagunkról és arról, vajon mi foglalkoztat leginkább bennünket, milyen lelkiállapotban vagyunk, milyen érzések kavarognak bennünk. A különböző szimbólumok mellett a színeknek is megvan a maguk jelentése, máris mutatjuk mi.

Mit álmodtál tegnap este?

Emlékszel a legutóbbi álmodra? Hogy miről szólt, kik szerepeltek benne, milyen színek jelentek meg? Állítólag gyakran álmodnak az emberek fekete-fehérben. Előfordulhat, hogy amikor felébredünk, egy-egy színre határozottan emlékszünk, és úgy érezzük, annak valami fontos jelentése lehet.Az álomfejtéssel foglalkozók szerint a színeknek különleges jelentésük van. Tudat alatt is kötődhetnek azokhoz a színekhez, amikkel napközben, ébren találkoztunk. Sokan hajlamosak úgy gondolni, hogy az álmainkban látott színeknek nincs olyan nagy jelentőségük, pedig ha figyelmet fordítunk rájuk, pontosabb értelmezéshez juthatunk az álom megfejtéséhez. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az egyes dolgok, szimbólumok mindenki esetében más és más értelmezést kaphatnak, személyenként különbözhetnek. Mégis van egy általános jelentésük, amik a legtöbb emberre és álmaikra igazak. Máris mutatjuk mik ezek.

Kattints a galériára a színmagyarázatokért!

Fekete Sok kultúrában a halál és a gyász szimbóluma a fekete szín. Ha az álmunkban megjelenik, akkor szomorúságot, veszteséget jelenthet. Jelezheti akár az ötletek halálát vagy más, inkább negatív irányú változást. Emellett azt is jelentheti, hogy valamit figyelmen kívül hagytunk az ébrenlétben, valamit nem vettünk észre vagy nem fejeztünk be. De akár a legsötétebb félelmeinkre is utalhat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: brigthside.me

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.
Lifestyle
Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.