Lifestyle

5 dolog, ami rosszabb napokon is segít, hogy kihozd magadból a Nőt

Még az igazi nagybetűs Nőkkel is előfordul, hogy rossz napjuk van – az ember lánya ilyenkor nem érzi magát vonzónak, nem bízik saját nőiességében. Ha ilyen napra ébredtünk, érdemes kezelésbe venni magunkat, hiszen mindenki megérdemel egy kis kényeztetést, egy csepp luxust. Tippjeink segítenek, hogy visszatalálj a nőiességedhez.

Simogató selyem

Minden nő fegyvertárában kell, hogy legyen egy darabka selyem. Mindegy, hogy az egy pongyola, egy pántos top, egy kendő vagy egy alsónemű, a selyem egy olyan luxus anyag, amely magasabb szintre emeli a nőiességet és a kényeztetés valódi érzését hozza el mindenki számára. Nem olcsó mulatság, de egy életben egyszer megéri beruházni rá, mert biztos, hogy végigkísér majd az utunkon.

Kényeztessük magunkat egy kis selyemmel

Rózsa, a nőiség szimbóluma

A rózsa köztudottan a nőiesség, a szenvedély szimbóluma, segít, hogy mindannyian kihozhassuk magunkból a bennünk szunnyadó nőiességet. Számtalan lehetőségünk van arra, hogy a rózsát beillesszük a mindennapjainkba – már néhány szál virág egy vázában is csodálatos energiákat hordoz magában, de érdemes megpróbálkozni a rózsavízzel, illetve a tiszta illóolajjal. A rózsavizet vízzel higítva akár limonádéként is fogyaszthatjuk (akár néhány rózsaszirommmal díszítve), az illóolajjal pedig – valamilyen semleges növényi olajjal vagy krémmel keverve – masszírozzuk be gazdagon a testünket.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.