Lifestyle

Hátborzongató dolgot talált az Airbnb-ben a nászutas pár - Fotók

Malajziába utaztak az esküvőjük után nászútra, ám a romantikának és boldogságnak hamar vége szakadt.

Szerelem

A Kota Kinabaluba tartó repülőútjuk után az ifjú pár szeptember elején foglalt le maguknak egy apartmant az Airbnb-n, és rögtön úgy érezték, nagyon jó döntést hoztak - írja a TWN.hu. A szoba pont úgy nézett ki, mint a képeken: tiszta volt, ízléses, és a leírtaknak tökéletesen megfelelt. Azaz a nászutasok mindent megtaláltak, amit a hirdetésben leírva láttak, a menyasszonynak azonban mégis rossz érzése lett. Vagy már eleve rossz is volt. Az nem derült ki, hogy miért, de a nő határozott kéréssel fordult a szerelméhez. "Megkértem a páromat, hogy nézze meg, van-e kamera" - írta a közösségi oldalára posztolt képeihez a lány. Az eredményre senki nem számított.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...