Lifestyle

Gusztustalan: ezért ne tegyél soha vizet az ágyad mellé

Hagyj fel ezzel a rossz szokással!

Veszélyes is lehet

A legtöbb orvos azt javasolja, hogy naponta 8 pohár vizet igyunk meg, hogy megfelelően hidratáltak legyünk. Azonban sokan küzdenek azzal, hogy elegendő mennyiséget fogyasszanak, ezért különböző módszereket alkalmaznak arra, hogy emlékeztessék magukat erre a köztudottan egészséges szokásra. Ha egy pohár vizet tartasz az éjjeliszekrényeden, az jó emlékeztető lehet arra, hogy reggelente igyál (vagy akár éjszaka).

Azonban ez nem a legjobb ötlet. A galériánkban eláruljuk, hogy miért:

Természetesen fennáll annak a veszélye, hogy szúnyogok, legyek és más rovarok bekerülnek a pohárba az éjszaka folyamán, de emellett némi por és egyéb szennyeződés is landolhat benne. Ha csapvízzel töltöd meg a poharat, az tartalmazhat klórt, amit fertőtlenítés céljából adnak hozzá. Azonban egy idő után a klór elkezd párologni, megváltoztatva a víz ízét. Ennek eredményeként a víz kicsit állott lesz. Ráadásul, miközben elalszol, a baktériumok bejuthatnak pohárba és elszaporodhatnak reggelre. De van még más is!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: Brightside.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.