A vevőinek köszönheti - Csúcsmodelleket dob piacra a világhírű motormárka

Ez a motormárka az a choppereknél, ami a Vespa a robogóknál. A legtöbb pasi gyilkolna egy ilyen kétkerekűért, főleg a márka 2014-es motorkínálatáért.

Infotainment...

Méltán tarthatnak számot érdeklődésre a Harley-Davidson 2014-es motorjai, amelyeket az ún. Rushmore projekt eredményeként a legkorszerűbb csúcstechnológiával szereltek fel. A több éves kutató-fejlesztő program lényege abban állt, hogy a mérnökök motorosokkal, vevőkkel folytatott interakciók alapján dolgozták ki újításaikat, melyek közül a legjelentősebbek az ikerhűtés, az integrált ABS rendszer, a kulcsnélküli intelligens biztonsági rendszer, a beépített elektromos rendszer, a túramodellekbe beépített infotainment, az új kipufogótechnika, valamint a színek és grafika.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az intenzív, négy éves termékfejlesztési program csúcspontjaként a projekt olyan úttörő technológiai és tervezési újításokat hozott, amelyek új szintre emelték a túramotorosok elvárásait, beleértve a GPS-navigációval felszerelt Bluetooth-képes infotainment rendszereket, valamint a LED elülső lámpákat.

Az ABS magabiztos irányíthatósága az összes 2014-es évjáratú modellen szériatartozék lett, kivéve az Iron 883-at. A 2014. évi Fat Bob nagyobb önbizalmat sugároz, mint valaha, köszönhetően a Harley Dark Custom stílusú átalakításnak. A Fat Bob minden porcikájában a fekete veszi át a króm helyét, új stílusával pedig tekintélyt parancsol az utakon.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!