A tavasz legjobb TV reklámjai - Ezekről biztos, hogy nem kapcsolsz el

Tudjuk, hogy a szeretett műsoraid nézése közben nincs szükséged reklámokra, ám szerintünk néha érdemes nem időhúzásként tekinteni ezekre a kisfilmekre. Gondolj csak bele, mennyi munka, kreativitás, pénz és idő kell ahhoz, hogy ne csak sablonos hirdetéseket, hanem sokatmondó élethelyzetek/jelenetek frappáns bemutatását lásd a reklámszünetekben! Hogy meghozzuk a kedved, megmutatjuk az 5 kedvencünket - íme, a tavasz legjobb TV reklámjai!

#a legszexibb

Miközben néztük a Rossmann reklámját, az járt a fejünkben, hogy legszívesebben most rögtön leutaznánk a magyar tengerhez, és belevetnénk magunkat a nyári örömökbe. Hihetetlenül hangulatos, ahogy a pin-up csajok a balatoni vitorlás fedélzetén táncolnak, miközben a Parov Stelar remek zenéje szól a háttérben – imádjuk, hogy ennyire retró az egész. Azok a pöttyös fürdőruhák, azok a vérpiros rúzsok! Árpa Attila is feltűnik egyébként, ő a hajóskapitány, akit egy kicsit megzavart a lányok szépsége…

#a legmeghatóbb

Meg tudom majd nevettetni? Elég menő leszek neki? Lesz rá időm? Lesznek közös dolgaink? Ezek a fájóan igaz és megható gondolatok járnak annak az apának a fejében, aki a szülőszoba előtt várja, hogy megszülessen a gyermeke. A Telekom reklámjában az az édes bizonytalanság kapta a főszerepet, amit minden leendő szülő átél – vajon hogyan kell jól gyereket nevelni? Mi nem tudtuk megállni sírás nélkül, ahogy az apa elképzelte, milyen közös élményei lesznek a lányával – az életképek őszinték és egyszerűek, és kiderül, hogy rendkívül egyszerű a titka annak, kiből válhat remek szülő.

#a legütősebb

Hányszor érezted már úgy, hogy padlóra kerültél, és jártányi erőd sincs felállni? Biztosan sokszor. Egy ilyen helyzetben kiadós pofonra van szükség - persze nem szó szerint, hanem mondjuk egy remek motivációs beszéd formájában. Mint amilyen például az idén 10 éves HELL ENERGY legújabb reklámjában elhangzik! Azért szeretjük, mert a velős, közhelyektől mentes mondatok inspirálnak, jobb kedvre derítenek és küzdésre sarkallnak. Ha most jönne egy kihívás, játszva megbirkóznánk vele! A Magyarországon egyedülálló reklámfilm egyébként 10 forgatási nap alatt, 3 ország 18 helyszínén készült, az erőtől duzzadó aláfestő zenét pedig Havasi Balázs zeneszerző-zongoraművész komponálta.

#a legkreatívabb

Egy finoman elkészített fogástól a legtöbb ember csupán annyit vár, hogy csillapítsa az éhségét. A Vénusz azonban figyelmeztet, hogy néhány ízletes falat ennél jóval többet jelenthet: kifejezhetjük vele hálánkat, elismerésünket, boldoggá tehetjük azt, akit szeretünk, vagy éppen a bánatát is csillapíthatjuk. Ezért fogott meg minket a sütőolaj reklámja; egy különleges nézőpontból tekint az ételekre, képes újat mondani, például azt, hogy megédesíthető a bánat, vagy, hogy fáradtság elkenhető. És tényleg - egy csokis süti után minden könnyebbnek tűnik!

#a legszerethetőbb

Még soha nem láttuk Ördög Nórit fehér tütüben, kezében varázspálcával repkedni a levegőben - a Spar reklámjában azonban Szülinap Tündér lett a bájos műsorvezetőből, és olyan jól áll neki ez a szerep, hogy csak imádni tudjuk. Rögtön eszünkbe jutott, hogy kislányként azt hittük, tündérek tényleg léteznek, és mindennél jobban akartuk, hogy nekünk is legyen szárnyunk. Egyébként maga Nóri is bevallotta, hogy gyerekkori álma teljesült azzal, hogy egy zöld háttér előtt, a levegőben „varázsolhatott”. Kedves, vicces és emlékezetes reklám, ami azonnal megragad a néző fejében - kell ennél több?

Szerintünk minden reklám nagyon szuper, csak gratulálni tudunk a csapatoknak! Szerencsére a magyar kreatív és reklámpiac egyre több ilyen remekművel büszkélkedhet, reméljük, még sok hasonlóan kimagasló kisfilmet nézhetünk végig a jövőben! Most azonban a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk - szavazz!

Így frissítsd fel a lakást és saját magad

4 bombabiztos tipp a teljes tavaszi megújuláshoz

Videók: Facebook, youtube.com; Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Címkék: