Lifestyle

A közkedvelt üzletláncnál idén nyáron is lesznek táborok a munkavállalók gyermekeinek

A SPAR Magyarország családi vállalkozásként mindent megtesz azért, hogy munkatársainak gyermekei számára emlékezetessé tegye a nyári időszakot. A vállalat az elmúlt évtizedben mintegy 4000 kisiskolásnak biztosított táborozási lehetőséget.

Táborozási lehetőség a munkavállalók gyermekeinek

Minden gyerek izgatottan várta az utolsó júniusi csengőt és a nyári vakációt, a dolgozó szülőknek azonban ez az időszak lényegesen több szervezést igényel, sokaknak pedig nem kevés fejtörést okoz a gyermek elhelyezése. A SPAR Magyarország, mint hazánk egyik legnagyobb foglalkoztatója segítséget nyújt abban is a munkavállalói számára, hogy gyermekeiket hozzásegíti a nyári táborozáshoz. Bár a koronavírus-járvány miatt 2020-ban elmaradt, az elmúlt évtizedben a vállalat minden évben szervezett tábort munkatársai iskoláskorú gyermekeinek. 2013 óta már több mint 4000 főt táboroztatott a SPAR, és erre a célra már összesen 200 millió forintot meghaladó összeget fordított.

spar nyári tábor dolgozók gyerekeinek

Ottalvós táborokat szerveznek

Nemcsak a gyermekeknek nagy kaland, de a SPAR-csoport kollégáinak is jelentősen megkönnyítik a nyári időszakot a 6-14 év közöttieknek szervezett, legalább öt napig tartó, ottalvós táborok. A SPAR több turnusban, ingyenes buszjárattal viszi és hozza a gyerekeket a lakóhelyük és a szabadidős rendezvény között, ahol számtalan program – többek között kézműves foglalkozások, lovaglás, mászófal, trambulinok, pingpongasztalok, lovaskocsizás– várja őket.

ottalvós lovastábor nyáron gyerekeknek

Élmények a Vértesbogláron

Az évek óta tartó együttműködés keretében idén is a vértesboglári Vérteslovas Park ad otthont a nyári SPAR-táboroknak. A táborban való részvétel feltétele, hogy valamelyik szülő munkaviszonyban álljon a SPAR-ral, ugyanakkor a térítésmentesség munkabérszinthez kötött.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!