Lifestyle

A homlokodra fogsz csapni! Ezért nem ér a padlóig az ajtó a nyilvános WC-kben

Légy őszinte, te is gondolkoztál már azon, hogy mégis miért nem érik el a nyilvános WC-k ajtajai a padlót? Ha régóta furdalja már a kíváncsiság az oldaladat, most végre válaszokat kapsz!

A nyilvános mosdó biztosan nem a legkellemesebb hely, ahová szívesen vagy gyakran ellátogatunk. Minden bizonnyal te is észrevetted, hogy sok helyen az ajtó nem ér le egészen a padlóig. Biztos elgondolkoztál már azon, hogy vajon miért van ez, és miért nem lehet teljes a magányod! A válasz természetesen nem az, hogy veled kiszúrjanak. 9 nyomós oka is van annak, amiért így tervezték meg.

Kattints a galériára a válaszokért!

1. Könnyebb tisztítani
1. Könnyebb tisztítani A nyilvános illemhelyeken általában nagy a forgalom, így naponta többször kell felmosni. Az alján lévő rés sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a takarítást.
Kattints a további képekért!

A modern technológia egyik nagy csodája a mikrohullámú sütő, ám vannak dolgok, amiket egyáltalán nem szabad megmikrózni – ha pedig nem vigyázunk, akár baleset is lehet a vége.

Leadfotó: 123rf.com
forrás: brightside

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.