A hét melyik napján születtél? Ez az angyal vigyáz rád

Tudtad, hogy mindenkinek megvan a saját angyala, aki segít neki, és vigyáz rá élete végéig?

Hétfő – Gábriel

Gábriel arkangyal Isten hírvivője, küldöttje. Ő jelent meg Názáretben Máriánál, és ő adta át az angyali üdvözletet, vagyis a Szentlélek révén Jézus születését és jövendő, messiási hivatását. Az igazság angyalának tartják, aki reményt ad az embereknek. Segít elfelejteni a múltat, és bátran szembenézni a jövővel. Ha csalódott és bizonytalan vagy, keresd - ha szerencséd van, a kreativitásodat is fokozhatja!

Kedd – Rafael

A Rafael név annyit jelent: ő, aki gyógyít, vagy Isten meggyógyít. A gyógyítók és reménybeli gyógyítók, valamint a gyengélkedők vezetője, így a saját, vagy szeretteid betegsége kapcsán mindenképpen fordulj hozzá! Tiszteletben tartja az akaratodat, ezért csak akkor lép közbe, ha valóban megkéred rá – általában leleményes módon húz ki a bajból, váratlanul, semmiből könnyít a helyzeteden. Légy nagyon figyelmes, Rafael gyakran megérzések, ismétlődő gondolatok, álmok, jelek vagy látomások formájában jelez - bízz tehát a megérzéseidben!

Szerda – Uriel

Isten fénye – ezt jelenti Uriel arkangyal neve, aki a béke és a nyugalom, az ajándékozás, az odaadás képviselője. Ő az angyali seregek vezetője, aki fényével megszabadít a gonosz démonoktól. Egyes források olyannak tartják, mint egy bölcs öreg, akinek éles szeme és jó gyakorlati érzéke van. Kérd a támogatását, ha stresszes és ideges vagy, de akkor is, ha a kapcsolataid nincsenek rendben. Különleges tulajdonsága, hogy képes az embereket védelmezni természeti katasztrófák idején.

Fotó: loudwire.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!