A borotválkozás új dimenziója - Hogy minden simán menjen!

A Gillette első számú borotvája érzékeny bőrre az új Gillette Fusion ProGlide FlexBall™, mely technológiával a népszerű márkának sikerült ismét magasabb szintre emelnie a borotválkozás élményét! (x)

Nagyobb mozgástér

Az irányíthatóság egy teljesen új dimenzióját nyitotta meg a FlexBall™ technológia, amely a Gillette 1977-ben bemutatott innovációjára, a világ első billenőfejére épül. Bár a Gillette borotváknál már régóta alapvető a kétdimenziós fej, az új FlexBall™ technológia egy harmadik térbeli síkra is kiterjed annak érdekében, hogy minden férfi elvárásainak megfeleljen. Ez a korábbi Fusion termékekhez képest is sokkal nagyobb mozgásterjedelmet eredményez és biztosítja, hogy a borotva minden egyes borostát megragadhasson, az arc bármely területén.

Tökéletes simaság

A borotvamarkolat mozgását követő billenőfej precízen igazodik az arc vonalaihoz, ami teljesen megváltoztatja a borotválkozás élményét, hiszen bármilyen Gillette borotvafej számára lehetővé teszi, hogy maximálisan idomuljon az arc formájához, azaz elősegítse minden egyes szőrszál eltávolítását.

A teljesen megújult, FlexBall™ technológiával ellátott Gillette Fusion ProGlide borotva legfontosabb termékjellemzői:

  • Újragondolt ergonomikusabb markolat, amely nagyobb mozgásterjedelmet biztosít a fejrésznek, így könnyebben irányítható, és maximálisan idomul az arc vonásaihoz.
  • Precíz mérnöki tervezéssel készült 5 penge pontos és kiváló minőségű élekkel rendelkezik, valamint enyhe nyomást igénylő pengebevonatuk akadálymentes borotválkozást tesz lehetővé anélkül, hogy a pengék húznák vagy rángatnák a borostákat.
  • Krémzőcsíkjának köszönhetően a borotva még az ismételt lehúzások során is finoman siklik a bőrön, míg a penge-stabilizátor optimális távolságot tart fönn az egyes pengék között.

Játssz velünk és nyerd meg a 10 db Gilette Fusion ProGlide Flexball ajándékcsomag egyikét!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!