Lifestyle

9 apró jel, amiről azonnal fel lehet ismerni a mérgező párkapcsolatot

Sokan akaratukon kívül kerülnek bele egy mérgező párkapcsolatba, hiszen nem ismerik fel elég korán a bajra figyelmeztető jeleket. Pedig ezek ott vannak, és nem szabad félvállról venni őket. Cikkünkben összeszedtük, mi utal arra, hogy egy ilyan kapcsolatban ragadtál.

1. Az első pillanatban azt hiszed, ő az igazi

A mérgező párkapcsolatok többsége idilli módon indul, könnyen hiheted, hogy ő az igazi. Ilyenkor nyomd meg a féket: adj magatoknak időt, ismerd meg jobban a személyiségét, hogy minden kiderüljön róla.

2. Idealizálod őt

Az idilli kezdet része, hogy azt hiszed, tökéletes a párod. Ha azonban a rózsaszín szemüveget csak jóval később veszed le, akkor annak súlyos következményei lehetnek. Ne keresd a hibákat, de légy figyelmes.

3. Arra kényszerít, hogy hanyagold a barátaidat

Attól még, hogy párkapcsolatban élsz, nem kell hanyagolnod a barátaidat. Amennyiben azonban a kedvesed erre kényszerít, ott már nagy bajok vannak. Ne engedd, hogy megmérgezze az életedet.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.