Lifestyle

Döbbenetes: 63 évesen olyan a teste, akár az unokájának

Elképesztő! Valószínűleg ez az első szó, ami mindenkinek átfut az agyán, amikor meglátja erről a 63 éves nőről a következő képeket.

Meghazudtolja a korát

Helen egy 63 éves "átlagos" légiutaskísérő, aki szerint a kor csak egy szám. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a következő néhány képkocka, ami döbbenetes testéről és kirobbanó életkedvéről tesz tanúbizonyságot. Azt sokan nem is gondolnák, hogy még a gyilkos kórral is megküzdött, sőt ezután még volt ereje megmérettetni magát egy fitnesz versenyen is. Helen biztos, hogy nem a tipikus nyugdíjasok táborába tartozik, ugyanis ahelyett, hogy a gyógyszereket emelgetné, inkább a súlyzókra esküszik.

Fritsch, az észak-karolinai Charlotte-ból származik és már hosszú évek óta légiutaskísérő. Hat évvel ezelőtt az orvosok súlyos leukémiát diagnosztizáltak nála, ekkor mindössze 57 éves volt. Több évnyi küzdelem után végül sikerült legyőznie a rákot. Mint, ahogy a képeken is láthatjuk ma már húsz éveseket meghazudtoló formában van, irigylésre méltó alakját pedig büszkén vállalja 63 évesen is. A nő szerint a gyógyuláshoz vezető úton a legfontosabb a pozitív gondolkodás és az egészséges életmód.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Instagram/helenfritsch_ifbbpro

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.