Lifestyle

Tízmilliószoros nap van ma: változtasd meg az egész életed egy pozitív gondolattal

Így teremtheted meg ma azt, amire igazán vágysz! Használd ki a tízmilliószoros nap éltető és teremtő energiáit.

2021.02.27.

Ma van az év első tízmilliószoros napja, amit a buddhizmusban csötrul dücsennek vagy csonga csöpának neveznek. Magyarosítva ez a vajlámpa fesztivál, a tibeti hagyományokban a Gautama Buddha életének négy eseményére emlékező négy buddhista fesztivál egyike. A csötrul dücsen, azaz a „csodás megnyilvánulások napja” a tibeti buddhisták egyik ünnepnapja, amelyikről úgy tartják, hogy ezen a napon a pozitív és a negatív cselekedetek is tízmilliószor nagyobb hatást érnek. Az eseményre emlékezve a tibetiek virág, fa, madár és más szerencsehozó szimbólumokat formázó lámpákat készítenek jakvajból. A lámpákat díszes helyekre kerülnek az emberek otthonában és a köztereken, és időnként épületmagasságú szerkezeteket is építenek. Ezen az ünnepen az emberek rengeteg mécsest gyújtanak. Ha ma szeretnéd, hogy életed megfelelő kerékvágásba kerüljön, akkor érdemes felerősítened magadban a pozitív gondolatokat és energiákat. Ehhez hoztunk most egy kis segítséget, méghozzá Buddha legnagyobb tanításait. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.