Mert ezek tényleg beválnak: 6 egyszerű tipp a tökéletes boldogsághoz

Az élet tele van szenvedéssel és nehézséggel, pont ezért olyan fontos, hogy rájöjj, hogyan teheted magad boldoggá. A boldogság tanulható, és ha megfogadod a következő 6 tanácsot, garantáljuk, hogy előbb vagy utóbb kiegyensúlyozottabb életed lesz!

1. Ne aggódj túl sokat

Az aggódás az élet része, elvégre rengeteg olyan helyzet van, ami miatt az ember mind a tíz körmét lerágja. De mielőtt még szétstresszelnéd magad, jusson eszedbe a következő, nagyon hasznos gondolat: ha tudsz változtatni a helyzeten, akkor változtass, ha nem, akkor meg minek idegesíted magad rajta? Én most, 25 éves koromban kezdtem el ezt a képességet elsajátítani. Mondok egy példát: pár hónapja, ha a reggeli dugóba ragadt a buszom, ideges lettem. Most viszont mindig figyelmeztetem magam, hogy mivel nem tudom eltüntetni a dugót, inkább nyugodt maradok, így sokkal többet teszek a boldogságomért.

2. Azt add, amit kapni szeretnél

Boldogság: itt és most

Te tudod, téged mi tesz igazán boldoggá? És azt tudod, hogyan érheted el? A Boldogság nyitott szemináriumon ismert személyiségek - például Böjte Csaba ferences rendi szerzetes és Szilágyi Áron olimpikon - segítenek abban, hogy rájöjj: mit kell tenned, hogy kiegyensúlyozottabb, sikeresebb legyél; nem a jövőben, hanem itt és most!

Az esemény 2016. november 12-én lesz a Lurdy házban. Klikk ide, ha kíváncsi vagy a részletekre!

A boldogságodhoz elengedhetetlen a pozitív hozzáállás és szemlélet, mert csak akkor kaphatsz vissza jót, szeretetet, hálát, megértést, ha hasonló dolgokat, érzelmeket sugárzol magadból. Ne feledd, egy mogorva, szótlan, sótlan, negatív ember úgy veri vissza magáról a szépet és a jót, mint a napszemüveg lencséje a sugarakat.

3. Ne drámázz és ne pletykálj

Tartózkodj a drámától és a pletykálkodástól, ha boldog és kiegyensúlyozott életet szeretnél. Aki gerjeszti a konfliktusokat, minden vitába belemegy és kibeszéli az embereket a hátuk mögött, az sajnos keserű, boldogtalan személyiség lesz - vagy már régóta az. Mindig jusson eszedbe, hogy ami nem a te dolgod, abba semmi szín alatt ne üsd bele az orrodat; sok idegeskedéstől, negatívumtól megkíméled így magad.

Bhaktananda: Ősi tudás a boldogságért – gyere el te is a nyitott szemináriumunkra! A helyek nagyon gyorsan fogynak!

Fotó: talkfolks.com

Oldalak

  • 1
  • 2