Lifestyle

Hihetetlen: 6 éve halottnak hitte a gyermekét - egyszer csak szembejött vele egy szülinapi zsúron

Elképesztő történet látott napvilágot egy 6 éve elveszett és halottnak hitt kislányról, aki csodával határos módon egy születésnapi zsúron került elő.

Valóra vált rémálom

Minden szülő legnagyobb rémálma, hogy gyermekének nyoma vész, vagy ami még rosszabb, fiatalon elhalálozik. Luz Cuevas számára ez a rémálom vált valósággá 1997-ben, amikor újszülött lánya, Delimar Vera, az észak-philadelphiai otthonuk kigyulladásakor eltűnt. Az anya életét kockáztatva kereste a tűzben gyermekét, de égési sérülései és füstmérgezése miatt menekülni kényszerült. Annak ellenére, hogy Luz másik két gyermeke életben maradt, a 10 napos Delimernak nyomát sem találták. A hatóságok úgy ítélték meg, hogy a baba biztosan a lángok martalékává vált, de az anyát nem tudták meggyőzni. Hat évvel később elképesztő felfedezést tett a nő. Részletek a galériában!

Hat évvel később Luz egy olyan gyermek születésnapi partijára volt hivatalos, akinek a szüleit nem ismerte túl jól. A bulin részt vett egy 6 éves kislány is, aki nemcsak a nőre, de két életben maradt gyermekére is elképesztően hasonlított. A CNN szerint Luz azt füllentette a lánynak, hogy rágógumi ragadt a hajába és mikor segített „kiszedni neki”, elrakott pár szálat a kislány hajából, amelyeket azután egy DNS-teszthez használt fel.
Kattints a további képekért!

Nincs más dolgod, mint rápillantani az alábbi fotóra és kiválasztani a három ablak közül azt, amelyik számodra a leghívogatóbb.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.