5 meglepő jel, hogy okosabb vagy, mint gondolnád!

Érzed néha úgy, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban? Vagy - hogy stílusosak legyünk - nem te vagy a legfényesebb gyertya a karácsonyfán? Lehet, hogy tévedsz...

Jelek

Az önkép meglehetősen trükkös tud lenni! Vannak, akik túlbecsülik magukat, de akadnak olyanok is, akik általában meg alul. A kutatások szerint azonban sajnos azok vannak a legkevesebben, akik reálisan értékelik a képességeiket, és jól látják magukat kívülről - írja a TWN.hu. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy jóval kevesebben vannak azok, akik a saját benyomásuk szerint tökéletesebbek másoknál, és ezt a viselkedésükkel is hangsúlyozzák nap mint nap. Ezzel a cikkünkkel azonban azoknak segítenénk, akik sokszor érzik úgy, kevesebbek, butácskábbak az átlagnál. Akadnak ugyanis egyértelmű és meglepő jelek, hogy tévednek!

1. Sok mindent nem értesz. Sokan úgy gondolják, hogy ha valamit nem értenek, az azt jelenti, hogy egyszerűen nem elég okosak ahhoz, hogy megértsék. Ahogy az iskolában belénk nevelték: ha nem érted a matekot, akkor hülye vagy, fiam. De az igazság az, hogy nagyon sok olyan dolog van, amit abszolút senki sem ért! De ezt csak azok veszik észre, akik gondolkodnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak