5 durva filmes baki a Titanicból, amit magadtól biztosan nem szúrtál volna ki

A közel 25 éves Titanic című film korának egyik legmodernebb és legdrágább alkotása volt - ez persze nem jelenti azt, hogy a szemfülesek ne találnának benne aranyat érő filmes bakikat.

A feneketlen büdzsé sem garancia a tökéletességre

James Cameron 1997-es, mára klasszikussá vált Titanic feldolgozása akkoriban rekordnak számító költségvetésből készült - a készítők mindent bevetettek, ami akkoriban a filmes világban rendelkezésre állt, sőt még annál is többet. A befektetett munka - és persze pénz - meg is térült: a szerencsétlenül járt gőzös története hatalmas siker lett.

Bár Jack és Rose tragikus véget ért szerelmi története milliók szemébe csalt már könnyeket, nehéz elvonatkoztatni a ténytől, hogy a Titanic igazi aranybánya lehet a filmes bakikra specializálódott rajongók számára - ahogyan az a Brightside oldalán is olvasható.

Persze ezek az apró hibák mit sem vonnak el a film értékéből - tekintve, hogy a Titanic minden idők egyik legsikeresebb filmjeinek egyike, ezek a bakik egészen megbocsáthatónak számítanak.

Kíváncsi vagy a filmben maradt legviccesebb hibákra? Kattints galériánkra!

A film elején láthatjuk, amint a hajó indulását megelőző pillanatokban az autójukból kiszálló főszereplők mögött hömpölyög a tömeg - ehhez képest néhány képkockával később a kocsma ablakából úgy tűnik, mintha egy lélek sem lenne a hajó környékén.
Kattints a további képekért!

Forrás: brightside.me
Lead fotó: gettyimages.com

Oldalak