Itt a 365 nap második részének túlfűtött előzetese: a folytatásban sem lesz hiány szexből!

Napokon belül érkezik az eddigi legsikeresebb Netflix-film folytatása. A 365 nap második részének már az előzetese is nagyon tüzesre sikeredett.

Jön a folytatás!

2020 júniusában minden bizonnyal a lengyel Szürke ötven árnyalatának is titulált 365 nap című film forrósította fel a Netflixet, a szinte pornóba hajló jelenetekkel operáló, amúgy rengeteg negatív kritikával illetett erotikus dráma ugyanis világszerte a streaming-szolgáltató legnézettebbje volt hosszú ideig. Tipikusan olyan filmről van szó, amit senki nem nézett meg, mégis mindenki látott. A maffia és a kapcsolati erőszak magasztalása miatt a film óriási botrányt kavart, a nagyközönség felé vetített üzenete semmiképp nem tekinthető pozitívnak, az viszont tagadhatatlan, hogy a főszereplőket alakító színészek, a lengyel Anna Maria Sieklucka és az olasz macsó Michele Morrone között csak úgy izzott a levegő, végig nagyon jól működött a kémia.

A sikert persze a Netflix is meglovagolta, és már régóta lehet tudni, hogy két további filmet is készítenek a sztori alapjául szolgáló regénysorozat nyomán. A napokban kiderült, hogy már nem is kell sokat várni a második részre, április 27-én ugyanis érkezik a 365 nap: Ma című folytatás. Egy előzetes is megjelent, ami szerint az újraegyesült Laura és Massimo életébe egy harmadik, nem kevésbé szexi személy is belép majd, aki előreláthatólag alaposan felkavarja majd a dolgokat a szerelmesek között. A trailer alapján biztosak lehetünk benne, hogy ebben a részben sem lesz hiány a túlfűtött jelenetekből.

Már az is kiderült, ki alakítja majd a legendás hollywoodi mozi-fenegyerek szerepét.

Leadfotó: Netflix

Oldalak