300 millió dollárral ez lett a világ legköltségesebb filmje - Te láttad?

Az emberek egyik legkedveltebb időtöltése között szerepel a filmnézés. Miközben nézzük, talán bele sem gondolunk, hogyan, mennyi idő alatt, vagy éppen mennyi pénzből készülnek. Most megtudhatjuk, hogy melyik az 5 legdrágább film.

1. A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007) – 300 millió dollár

Gore Verbinski fantázia-kalandfilmje végzett az első helyen. A harmadik Karib-tenger részben olyan világsztárok tűntek fel, mint Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom és Geoffrey Rush. A sikerfilm összes bevétele 960.996.492 dollár volt, ami nem kis teljesítmény.

2. Aranyhaj és a nagy gubanc (2010) – 260 millió dollár

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ez az animációs film az Amerikai Egyesült Államokban 2010 végén, Nagy-Britanniában pedig 2011 elején jelent meg. Joggal áll a második helyen, mivel 260 millió dollárba került elkészítése, ami animációs filmeknél nem szokványos, így a legköltségesebb animációs filmek kategóriájában az első. A karakterek hangját, kölcsönözte Mandy Moore, Zachary Levi és Donna Murphy is. A film által hozott bevétel összege 449.449.768 dollár.

3. Pókember 3. (2007) – 258 millió dollár

A szuperhős film harmadik hellyel büszkélkedhető harmadik részét Sam Raimi írta és rendezte. A Tobey Maguire és Kirsten Dunst főszereplésével, valamint James Franco, Rosemary Harris és James Cromwell mellékszereplésével készült produkció 890.871.626 dollárt hozott a benne dolgozók konyhájára.

Oldalak

Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.