Lifestyle

Megrázó dolgot jósolnak ennek a csillagjegynek 2024-re: Érdemes már most felkészülnie a legrosszabbra

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek természetüknél fogva hajlamosak a dolgokat negatívabban látni, mint mások, így "balszerencsésebbnek" tűnhetnek.

Érdemes előre felkészülni

Egy asztrológus megjósolta, hogy melyik csillagjegy lesz "szerencsétlen" jövőre, de ennek számos oka van - ha tehát Szűz vagy, érdemes lesz odafigyelned. A nyugati asztrológiában 12 csillagjegy létezik, és mindegyiknek más-más személyiségjegyei és tulajdonságai vannak - mi az, ami miatt a Szüzek idén ennyire szerencsétlenek? Az Astro Fame asztrológusai szerint a Szűz a "legszerencsétlenebb" az összes csillagjegy közül, mivel "félnek a sors legkisebb fordulatától", ezért gyakran szalasztják el a lehetőségeket.

A Szűz csak akkor érzi magát igazán jól, ha teljesen ura egy helyzetnek, de a dolgok gyakran nem így működnek, és szereti a jól felépített terveket, mivel maximalista. Az asztrológusok azt jósolják, hogy a december lesz a Szűz "legnehezebb hónapja" 2024-ben, ami komoly változásokat hoz, különösen a romantika terén, nehezen találhat megfelelő személyt, mivel eléggé "válogatós".
Kattints a további képekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.