Lifestyle

Itt a 2023-as nagy nyári időjárás előrejelzés: Nem hiszed el, mire számíthatunk az idei szezonban

A tavalyi nyár igazán tikkasztó volt, mind emlékszünk azokra a napokra, mikor próbáltuk túlélni a 42 fokos kánikulát. De vajon mi vár ránk idén nyáron?

A Luca-naptár segít

Vannak, akik még picit siratják a telet, míg mások már számolják vissza a napokat nyárig. De az mindenkit foglalkoztat, hogy vajon milyen lesz az idei nyarunk. Esetleg esős, talán hűvös, vagy éppen esős? Mutatjuk!

A Luca-naptár egy népi megfigyelési módszer, ami december 13. napjától december 24-ig kíséri figyelemmel az időjárást. Ebben az intervallumban minden nap feljegyzik, milyen időjárás volt. Így Luca napja, azaz a Luca-naptár első napja mutatja a januári időjárást, a második nap a februárit, a harmadik a márciusit, és így tovább ezen logika mentén. A lényeg, hogy minden hónap időjárása olyan lesz a következő évben, mint annak a napnak az időjárása, ami annak a hónapnak a megfelelője.
Kattints a további képekért!

Forrás: Agroinform Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.
Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.