Lifestyle

Teljes külföldi fellépők névsora: valódi legendák állnak majd a 10. Paloznaki Jazzpiknik színpadán

Három nap jazz, funk, pop és soul, jubiláló piknik-élmény és emelkedett hangulat! Teljes a 2022-es Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek sora: a közel 30 magyar jazz formáció mellett a háromnapos fesztiválon igazi legendák fogják megpörgetni a nagy jubileumi szülinap közönségét.

A Paloznaki Jazzpiknik fellépői

Teljes a 2022. augusztus 4-6. között meghirdetett jubileumi Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek sora: az első napon a legendás jazz-duó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja nyitja a 10. Jazzpikniket, közös mentoruk, Quincy Jones révén ismerték meg egymást. Őket egy vérbeli díva, a világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző Emeli Sandé követi a csütörtöki nyitóesten, amit csodálatos hangja és lenyűgöző színpadi jelenléte tesz teljessé.

Augusztus 5-én a ’80-as, ’90-es évek legnépszerűbb brit énekesnője, Lisa Stansfield érkezik a Jazzpiknik Nagyszínpadára: a legendás pop-soul énekesnő örökérvényű slágerei mellett új dalaiból is válogat a Jazzpiknik második estéjére, feledhetetlen koncertélményt és valódi showt ígérve. Ezt követően minden idők egyik legsikeresebb hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s pörgeti fel a piknikezőket ikonikus slágereivel, valamint DJ-munkákkal és remixekkel. A Stereo MC’s koncertje négy évtizede egyet jelent az energikus és különleges vibe-okat felvonultató show-val.

Még nincs vége, cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....