Hirdetés

Citromos meleg víz és kávé - Így kezdi a napját 5 sikeres nő

Kíváncsi vagy, mivel kezdik napjukat a világ legsikeresebb, legbefolyásosabb női? Most eláruljuk! Olvasd el a cikket és meríts belőle inspirációt!

Arianna Huffington, főszerkesztő, AOL Huffington Post Media Group

„Ha meg kellene fogalmaznom a reggeli rutin legfontosabb részét, akkor az pont az, amit nem teszek: ébredés után soha nem nézek rá egyből a telefonomra. Ehelyett adok egy percet magamnak, hogy mélyeket lélegezzek, hálát adjak és eltervezzem, mi az, amit aznap el akarok érni” – árulta el Arianna Huffington. Mint mondja, nagyon fontos számára a jóga és a meditáció, így tudja megőrizni lelki békéjét. Ő az a nő, akire ha ránézünk, árad belőle a pozitív energia, valószínűleg ez az egyik tényező, amelynek köszönhetően ma ő az egyik legbefolyásosabb nő a digitális média világában.

Rosie Huntington-Whiteley, modell, színésznő, és vállalkozó

Rosie Huntington-Whiteley, a gyönyörű modell nem titkolja, hogy a reggeli készülődés fontos részét képezi, hogy magához öleli kedvesét, a színész Jason Stathamet. Emellett megsétáltatja tacskóit, elkészíti paleo reggelijét, elmegy edzeni és befújja magát kedvenc parfümével. Mire elkezdődne a fotózása, már megitta kedvenc zöld smoothie-ját, megválaszolta az e-mailjeit és tökéletesen rendbe szedte frizuráját, sminkjét. Emellett azt is bevallotta, hogy kávé nélkül szinte használhatatlannak érzi magát.

Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője és a Condé Nast művészeti igazgatója

Anna Wintour számára is fontos a testmozgás, olyannyira, hogy minden egyes napját teniszezéssel kezdi. Egészen pontosan 5 óra 45 perckor már ott áll a New York-i teniszpálya előtt, hogy elkezdhessen ütögetni. Ezt követően gyorsan összeszedi magát otthon és így indul el az irodába, a One World Trade Centerbe, ahol aztán egész napos meetingek sora vár rá.

Fotók: makers.com, alphacoders.com, 100flavours.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!