Home&Design

Ha beírod ennek a sztárnak a nevét a keresőbe, komoly veszélybe kerülsz

Tuti, hogy már te is rágugliztál...

A legveszélyesebb sztárok

Egy internetes biztonsági cég minden évben összeállítja a legveszélyesebb celebek listáját. A McAfee nevű vállalat nem aszerint rangsorolja a hírességeket, mennyire kell tőlük félni, hanem hogy ha az ember beírja a nevüket a keresőkbe, mekkora az esélye annak, hogy különféle kamuoldalakra kerülünk. Tavaly a 37 éves Craig David, brit pop és R&B énekes végzett az élen, idén pedig a világ egyik legszebb és legnépszerűbb nője került az első helyre - írja a BBC.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.