Home&Design

6 trükk, amire nem is gondolnál – Így tüntesd el a kellemetlen szagokat szekrényedből

Ezek a dolgok segíteni fognak, hogy szekrényed és ruháid szuper illatosak legyenek.

A kellemetlen dohos szag

Valószínűleg mindannyiunknak eszébe jutott már az, hogy mi lehet a szekrényekben, hogy amint berakjuk ruháinkat, azoknak egyszerűen eltűnik az illatuk, pedig előtte hihetetlen frissességet és kellemes aromát árasztottak magukból. Ha ez veled is gyakran megtörténik, nem kell tovább gondolkodnod a megoldáson, ugyanis van néhány trükk, amivel illatossá teheted szekrényed, ezáltal pedig ruháidnak sem lesz dohos szaguk – hiszen legyünk őszinték: senki sem mos szívesen minden alkalommal, amikor a ruhák tiszták, mégis rossz szagot árasztanak magukból.

Először azonban érdemes megbizonyosodni arról, hogy biztosan nincs-e valamelyik ruhadarabnak gardróbunkban állandó dohszaga, hiszen lehet, hogy egy bizonyos darab felelős a rossz illatéért. Érdemes megkeresni a helyes mosó- és tisztítószereket, amelyekkel eltávolíthatjuk a régóta tartó szagot a ruhából, ha pedig nem elegendő ez sem, keressünk fel egy ruhatisztító üzletet, és alkalmazzunk néhány praktikát, amelyeket a következő oldalon elárulunk annak érdekében, hogy ruháink mindig frissek és üde illatúak legyenek!

Lapozz a következő oldalra a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?