Home&Design

Ha ezen az egy dolgon változtatsz a hálószobában, elégedettebb leszel

Egy kellemes és egyéniségünkhöz illő hálószoba berendezés nem könnyű feladat, fontos viszont észben tartanunk, hogy a meghatározó bútordarabok mellett a részletekre is érdemes odafigyelnünk, mint például a megfelelő függöny kiválasztása.

A részletek is fontosak

Bár tény, hogy egy hálószobába belépve elsőkörben az ágy ragadja meg mindenki figyelmét, az olyan apróságok, mint a fali dekoráció, a szobanövények, vagy éppen a függönyök mind hozzájárulnak a tökéletes összhatás eléréséhez. Talán nem is gondolnád, egy megfelelő árnyalatú és textúrájú függöny viszont hihetetlen mértékben képes feldobni a szobát. Légy akár a visszafogottabb, akár a merészebb, bohém stílus kedvelője, a galériánkban összegyűjtött ötletekből egészen biztosan rengeteg inspirációt merítesz majd! Olvass tovább!

1. Drámai hatás Ha drámai hatást szeretnél elérni a hálószobádban, semmiképpen se hagyd ki a függönyöket a tervezési folyamatból! Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy drámai hatást érjünk el, az az, ha hosszú és sűrű függönyöket választunk. Ezek a függönyök a mennyezetről a padlóig érnek, és gazdag, sötét színekben vagy mély árnyalatokban pompáznak. Amellett, hogy eleganciát és luxust sugallanak, vizuálisan növelik a falak magasságát is. Ha ilyen típusú függönyt választasz, igazán fejedelmi szobát alakíthatsz ki, melyben úgy fogod érezni magad minden nap, mintha a királyi család egyik tagjának hálószobájában pihennél éppen.
Kattints a további képekért!

Bár az időjárás továbbra sem erre utal, mégis itt az ősz, ideje az évszaknak megfelelő dekorációval borítani az otthonunkat. Mutatunk 5 trendet, amik segítenek ebben.

Leadfotó: Pexels, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...