Állami támogatás tetőfelújításra: a nagy múltú hazai cég további kedvezményekkel is besegít

Mint mindenkit, Magyarország vezető tetőcserépgyártóját is kihívások elé állította a 2020-as év. Azonban nem volt megállás: folyamatos fejlesztések, új napelemes tetőcserépre specializálódott gyár építése és a körülményekre való gyors reakciók jellemezik leginkább a céget, emellett pedig az állami támogatás maximalizálására is gondoltak kedvezményekkel. (x)

Előrelátás

A vírushelyzet és az állami támogatások szinte minden szektorban változásokat idéznek elő. Jelenleg is többféle állami támogatás érhető el a gyermeket váró vagy nevelő családok számára, melyek megnövelték a felújítási hajlandóságot. „Fontos megjegyezni, hogy a lakosság részéről is előrelátást igényel ez a támogatott beruházás. Egyrészt a kivitelezői kapacitások végesek, másrészt a felújítási támogatásban az anyagokat és a munkát a lakosságnak kell előfinanszíroznia, tehát csak a már teljesített számla összegét lehet visszaigényelni a Magyar Államkincstártól. Ráadásul az idő jelenleg fontos tényező a felújítási projekteknél. Érdemes mielőbb lépni, mert az esetleges áremelkedések, kivitelezői kapacitáshiányok miatt szinte biztosra vehető, hogy az jár jobban, aki mielőbb belekezd a feladatba” – hívja fel a figyelmet Policsek Ferenc kereskedelmi igazgató.

tetőcserép vásárlás akció tervezés

Állami támogatás és további kedvezmények

Tetőt építek

Tavaly év végén Tetotepitek.hu néven életre hívtak egy olyan információs platformot, amelynek segítségével az építkezést, felújítást tervezők könnyedén megtalálhatják a témában felmerülő összes kérdésre a megfelelő választ. Természetesen továbbra is rendelkezésre áll a Terrán egész országot lefedő szaktanácsadói hálózata is.

Az állami támogatás mellett további kedvezményekkel igyekszik segíteni a cég a vásárlókat. Olyan lehetőségeket kínálnak, melyekkel bárki maximalizálhatja a rendelkezésére álló kedvezményeket. Többek között ezért, Kincsesház néven, egy közel három hónapos akció keretében, többféle akciós ajánlatot tesznek elérhetővé a vásárlók számára. A promóciós időszak alatt minden tetőépítő megtalálhatja azt a számára legmegfelelőbb kedvezményt, amellyel a finanszírozási lehetőségeket a lehető legjobban ki tudja aknázni. Ebben olyan termékek is elérhetőek lesznek, melyek épületenergetikai szempontból is fontosak, a tető tartóssága vagy viharbiztonsága miatt kiemelt szereppel bírnak. A széles termékportfóliónak köszönhetően az ereszcsatorna-rendszerhez vagy a tetőhőszigeteléshez is alacsonyabb áron juthatunk hozzá, de akár az egész tető ára is vagy napelemes tetőcserép is megnyerhető.

Díjakkal ismerik el a minőséget

A 2020-as év sem múlt el elismerések nélkül. Nemzetközi díjjal gazdagodott a cég, az Energy CIO Insights magazin Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelemtechnológia-szolgáltatója között ismerte el a Terránt. A Terrán termékcsaládjai 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti. A védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá az emberek, hanem az ezeket előállító vállalkozások sikeres működését is segítik.

állami támogatás tetőre kedvezmények

A legfrissebb elismerés az eddigi legrangosabb is egyben. A németországi szervezet 60 éves múltra visszatekintő nemzetközi pályázatára soha nem neveztek annyian, mint most. A 60 országból érkező pályázatok tervezési minőségét és innovációs mértékét értékelte a nemzetközi szakmai zsűri. Döntésükkel a RedDot Termékdizájn 2021 díjjal ismerték el a Terrán Generon stílusosságát.

Oldalak