Felejtsd el a hagyományos falfestést - ezek a tapéták feldobják a szobát

Sokan még mindig egyszínűre festik az egyes szobákat a minimalizmus és letisztultság jegyében, pedig a jelenlegi tapétatrendekkel igazán kreatívan tudod feldobni a tereket - mutatjuk a legmenőbbeket.

Tapéta trendek

Senki nem kérdőjelezi meg egy extrém tapéta erejét. A profi lakberendezők azt mondják, ez az egyik kiegészítő, amely azonnal képes átformálni a dizájnt és feldobni az összképet. Épp ezért olyan praktikus a hálószobába, mert felmérések alapján ez az a helyiség, amit a legkevésbé szeretünk dekorálni. Összeszedtük, hogy a jelenlegi trendek szerint melyek a legdögösebb darabok.

A legmenőbbek

Tekintve, hogy a hálót általában semlegesre festjük és viszonylag egyszerű, visszafogott árnyalatokkal rendezzük be a nyugalom kedvéért, így tapétából bátran választhatunk feltűnőbb darabot.

2021 legnagyobb tapéta trendjei a 3D-s textúráról, a kortárs geometriáról és a természetes ihletésű anyagokról szólnak - mint például a fűszál, a parafa vagy a szalma. Színek tekintetében a minták előnyt élveznek, a többféle árnyalatú verziók uralkodnak - jöhet minden, ami zöld, leveles, óceánkék. Az arany kiegészítés itt is játszik, így ezeket a típusokat is érdemes bevetni, ha kedveled.

Balls in the Tunnel nagyméretű tapéta, 350 x 245 cm - Bimago (Favi, 39 999 forint)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Diego, Praktiker, Tapetakarnis.hu

Oldalak