Szerencsés új évet akarsz? Ezektől a balszerencsét hozó tárgyaktól minél előbb szabadulj meg

Mi nagyon szeretnénk, hogy minél szuperebben és szerencsésebben induljon a 2017-es évünk. Ezért pedig mindent el is követünk, de arra eddig nem is gondoltunk volna, hogy esetleg a lakásunkban is vannak olyan tárgyak, amik vonzzák a balszerencsét. Pedig így van, most pedig azt is eláruljuk, mik ezek!

Tükör a hálóban

Igaz, hogy kényelmes, ha a hálóba is teszünk egy tükröt, hiszen bármikor szükség lehet rá, sőt még a teret is növeli, azonban az energiaáramlásnak nem tesz jót, főleg akkor nem, ha az ággyal vagy az ablakkal szemben van. Állítólag ugyanis megöli a szerelmet, tehát ha tartós és jó kapcsolatot akarunk, minél hamarabb tegyük ki az előszobába!

Szárított virágok

Sokszor előfordul, hogy annyira szép csokrot kapunk, hogy nincs szívünk kidobni, ezért inkább megszárítjuk, és továbbra is a lakásban tartjuk. Sajnos azonban ez egyáltalán nincs jó hatással ránk, mivel a feng shui szerint a halált jelképezik, és romlást, szerencsétlenséget hoznak ránk.

Szúrós növények

Nem csak a tükör, de a tüskés, szúrós szobanövények, mint mondjuk a kaktusz is balszerencsét hoz, és megakadályozza a szerelmet. Szóval, ha 2017-ben mindenképpen meg szeretnénk találni az igazit, akkor sajnos búcsút kell mondanunk neki.

Fotó: mycyberblogs.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!